Έργα Σκίασης Χώρων

Αποτύπωμα καινοτομίας: Αναδεικνύοντας τα σημαντικά έργα μας

Οι ειδικοί μας είναι εδώ
για να σας δώσουν προτάσεις
σύμφωνα με τις ανάγκες σας,
να κάνουν την μέτρηση και τον δειγματισμό
στον χώρο σας.

Yachts Cruiser

Η Fenetra I.V., με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, εξειδικεύεται στη σκίαση σκαφών, προσφέροντας από ρόλερ και ρόμαν στόρια έως ξύλινες και μεταλλικές περσίδες, με έμφαση στην ασφάλεια μέσω βραδύκαυστων και πιστοποιημένων υφασμάτων. Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή υφιστάμενων συστημάτων, εγγυώμενοι την ανθεκτικότητα και την αισθητική τους.

Κτήρια γραφείων

Αναγνωρισμένοι για την εμπειρία μας στην εσωτερική σκίαση γραφειακών χώρων, πολλές εταιρίες μας έχουν επιλέξει για τις ανάγκες τους, προτιμώντας τις ρολλοκουρτίνες μας, καθώς και τις οριζόντιες και κάθετες περσίδες με αυτοματισμούς.
Η συνεργασία μας με τους πελάτες εξασφαλίζει λειτουργικές και αισθητικά άρτιες λύσεις, πλήρως προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις τους.

Κατοικίες

Μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών κατοικιών επιλέγει την εταιρία μας για τις ανάγκες εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, εμπιστευόμενος την ποικιλία μας σε χειροκίνητα ή ηλεκτρικά ρόμαν, ρόλλερ, αλουμινένιες βενετικές περσίδες και κουρτίνες. Η εμπειρία μας συμβάλλει στην άρτια συνεργασία με ηλεκτρολόγους για την οργανική ενσωμάτωση των συστημάτων σκίασης σε έξυπνα κτίρια, αντικατοπτρίζοντας την προσήλωσή μας στην ποιότητα και την καινοτομία.

Επαγγελματικοί Χώροι

Η Fenetra IV προσφέρει μια εκτενή γκάμα από προϊόντα και υφάσματα, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των επαγγελματικών χώρων. Με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά όπως βραδυκαυστότητα και προστασία από τις UV ακτίνες, τα προϊόντα μας είναι ιδανικά για γραφεία, καταστήματα, ιατρεία, φαρμακεία και καφετέριες, εξασφαλίζοντας λειτουργικότητα και ασφάλεια.

Ξενοδοχεία

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει επιτυχώς συνεργασίες με αναρίθμητα ξενοδοχεία για την εξατομίκευση και βελτίωση των εσωτερικών τους χώρων, παρέχοντας λύσεις σκίασης με επιλογές από ηλεκτρικές έως χειροκίνητες κουρτίνες, προσαρμοσμένες για δωμάτια, διαδρόμους και χώρους υποδοχής, εξασφαλίζοντας αισθητική συνοχή και λειτουργικότητα.

fenetra iv

Από το 1992, είμαστε πρωτοπόροι στον χώρο της εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας λύσεις που ανταποκρίνονται επαγγελματικά σε κάθε ανάγκη.

Επισκεφτείτε μας

Επικοινωνία

fenetra iv logo

Contact us

Call Us