Χειροκίνητα Ρόλλερ fenetra

Χειροκίνητα Ρόλλερ

Μια μοναδική ποικιλία ρολοκουρτινών Roller στη Fenetra IV, με πάνω από 80 σχέδια υφασμάτων σε ποικιλία χρωμάτων, είναι εδώ για να την ανακαλύψετε.

Ηλεκτρικά Ρόλλερ

Ηλεκτρικά Ρόλλερ

Οι ηλεκτρικές ρολόκουρτίνες- Ρόλλερ της σειράς μας, ενσωματώνουν την αιχμή της τεχνολογίας σε ηλεκτρικά μοτέρ, προσφέροντας αξεπέραστη διάρκεια..

Double Roller Fenetra IV

Double Roller

Στη Fenetra IV, προσφέρουμε μια εξαιρετική γκάμα από ρολόκουρτινες double-roller, με την καινοτόμο δυνατότητα αλλαγής μεταξύ διάφανων και μη ..

Εκτυπώσεις Ρόλλερ- Fenetra IV

Εκτυπώσεις Ρόλλερ

Στη Fenetra IV, μεταμορφώνουμε τις ρολόκουρτινες σας σε έργα τέχνης με την υπηρεσία μας εξατομικευμένης εκτύπωσης σε υφάσματα. 

Βενετικά Στόρια – Περσίδες Αλουμινίου - Fenetra IV

Βενετικά Στόρια – Περσίδες Αλουμινίου

Η Fenetra IV προσφέρει μια εκτενή γκάμα Βενετικών Περσίδων από Αλουμίνιο, διαθέσιμες σε μια πλούσια παλέτα με πάνω από 40 χρωματικές αποχρώσεις.

Ξύλινα στόρια-Περσίδες -  Fenetra IV

Ξύλινα Στόρια - Περσίδες

Στη Fenetra IV, αφιερωνόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας ξύλινων περσίδων, κατασκευασμένων από εξαίρετα υλικά όπως το ξύλο ramin.. 

Ηλεκτρικά Στόρια - Περσίδες Fenetra IV

Ηλεκτρικά Στόρια - Περσίδες

Ενισχύουμε την άνεση και τη λειτουργικότητα των χώρων σας με την προηγμένη λύση αυτοματισμού που προσφέρουμε στη Fenetra IV για τις ξύλινες ή αλουμινένιες περσίδες και στόρια.

Κάθετες Υφασμάτινες Περσίδες - Fenetra IV

Κάθετες Υφασμάτινες Περσίδες

Οι κάθετες υφασμάτινες περσίδες αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή, όχι μόνο για τη ρύθμιση του φυσικού φωτισμού και της ιδιωτικότητας, αλλά και ως διαχωριστικά μεταξύ διαφορετικών χώρων. 

Υφασμάτων κουρτινών  - Fenetra IV

Κουρτίνες - Υφάσματα

Στη Fenetra IV, η εκτεταμένη συλλογή μας σε υφάσματα κουρτινών και ρομαν καλύπτει κάθε αισθητική και στυλιστική προτίμηση. 

Ηλεκτρικές Κουρτίνες - Αυτοματισμός & Μοντέρνες Λύσεις - Fenetra IV

Ηλεκτρικές Κουρτίνες

Οι ηλεκτρικές κουρτίνες από την Fenetra IV, αποτελούν την τέλεια επιλογή για μοντέρνα και αυτοματοποιημένη λειτουργικότητα του χώρου σας.

Ηλεκτρικά Ρόμαν - Fenetra IV

Ηλεκτρικά Ρόμαν

Στη Fenetra IV, η δημιουργία των ηλεκτρικών ρόμαν στοριών μας είναι αποτέλεσμα της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας του προσωπικού μας, διασφαλίζοντας την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική.

Τέντες

Τέντες & Κάθετες Τέντες Ριντό

Η  Fenetra I.V παρέχει διαχρονικά ποιοτικές λύσεις εξωτερικής σκίασης, όπως τέντες και κάθετες τέντες ριντό σε ποικιλία χρωμάτων. Η κατασκευή τεντών πραγματοποιείται από υλικά υψηλής ποιότητας..

Εξωτερικά Ηλεκτρικά Βενετικά Στόρια - Περσίδες - Fenetra IV

Εξωτερικά Ηλεκτρικά Βενετικά Στόρια - Περσίδες

Οι ηλεκτροκίνητες λύσεις στοριών από τη Fenetra IV προσφέρουν προηγμένη τεχνολογία και πολυτέλεια, προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη με ευελιξία στους τύπους και τα μεγέθη.

fenetra iv

Από το 1992, είμαστε πρωτοπόροι στον χώρο της εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας λύσεις που ανταποκρίνονται επαγγελματικά σε κάθε ανάγκη.

Επισκεφτείτε μας

Επικοινωνία

fenetra iv logo

Contact us

Call Us